Breng je marketing naar 'the new level'

Zet nu de eerste stap met A.I.

Ontdek wat A.I. voor je merk of organisatie betekent. Bijvoorbeeld hoe jouw social media strategie slimmer kan, hoe je content meer opvalt en hoe je sales omhoog gaan.

Onze A.I. Assistant helpt je hierbij, door je een paar vragen te stellen. Je krijgt een email met de link naar je persoonlijke omgeving. Hoe specifieker jouw antwoorden, hoe beter het advies. Dit is geheel vrijblijvend. Dus zet nu de eerste stap!

Dank voor je registratie! Je ontvangt een email met de link naar je persoonlijke A.I. Assistent.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog een keer.

Veelgestelde vragen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op. Of lees de antwoorden op veelgestelde vragen.

Hoe kan New Normal mijn merk en organisatie laten groeien?

New Normal kan je bedrijf helpen groeien door effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om je doelgroep te bereiken, merkbekendheid op te bouwen, klanten aan te trekken en conversies te verhogen. Dit kan via digitale marketing, reclamecampagnes, sociale media, SEO en meer. Allemaal met behulp van A.I.

Kan A.I. een rol sprelen in een social media marketing voor mijn organisatie?

A.I. kan jouw helpen bij inhoudsgeneratie, planning, doelgroepsegmentatie, betrokkenheid, analytische inzichten en advertentie-optimalisatie.

Hoe kan A.I. worden ingezet voor content marketing?

A.I. kan je helpen bij het optimaliseren van content marketing door het genereren van relevante inhoud, zoekwoordoptimalisatie, personalisatie van content, planning en automatisering van distributie, prestatie-analyse en A/B-testen voor verbeterde strategieën.

Kan A.I. een rol spelen in email marketing campagnes voor mijn bedrijf?

A.I. kan helpen bij het personaliseren van e-mailinhoud op basis van het gedrag en de voorkeuren van de ontvangers, het optimaliseren van het verzendtijdstip voor maximale betrokkenheid, het segmenteren van de doelgroep voor gerichte berichten, het voorspellen van welke inhoud het meest effectief zal zijn, en het automatiseren van follow-up en opvolgacties. Dit alles kan leiden tot verbeterde open rates, click-through rates en conversies in jouw e-mailmarketingcampagnes.

Hoe kan A.I. de zoekmachine rankings verbeteren van mijn website?

A.I. kan je website's zoekmachine rankings verbeteren door het optimaliseren van inhoud voor relevante zoekwoorden, het verbeteren van gebruikerservaring, het analyseren van concurrentiegegevens en het aanbevelen van SEO-strategieën.

Maak nu een afspraak.

De eerste stap zet je vandaag

Voortborduren op wat je hebt, of een nieuwe weg inslaan?

We maken jouw social media opvallender, richten je e-commerce veel slimmer in en zorgen dat jij je sales-targets overstijgt. Met A.I., datatechnologie, automatisering en onze kennis en ervaring brengen we jouw marketing naar een hoger niveau. Wil je dat we voorborduren op wat je hebt, of nieuwe wegen inslaan? Zet vandaag de eerste stap naar een new level!

Office

Ons kantoor in Rotterdam

Je bent van harte welkom in Het Industriegebouw (HIG)
Goudsesingel 156, 3011 KD Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Goudsesingel 156, 3011 KD Rotterdam - HIG