Abonnementen

Transparant over tarieven. Dat vinden wij heel New Normal.De meeste van onze klanten ontzorgen we voor een vast bedrag per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bijvoorbeeld met een abonnement voor social media content, monitoring, analyse en bijsturing.

Ook voor merkstrategie, conceptontwikkeling en mediaplanning maken we graag een offerte op maat. Omdat onze slimme A.I. Assistant veel van ons werk doet, zal zo'n offerte je aangenaam verrassen.


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Neem contact met ons op. Of lees de antwoorden op veelgestelde vragen over Artificial Intelligence in de praktijk.

Hoe kan New Normal mijn merk en organisatie laten groeien?

New Normal kan je bedrijf helpen groeien door effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om je doelgroep te bereiken, merkbekendheid op te bouwen, klanten aan te trekken en conversies te verhogen. Dit kan via digitale marketing, reclamecampagnes, sociale media, SEO en meer. Allemaal met behulp van A.I.

Kan A.I. een rol spelen in email marketing campagnes voor mijn bedrijf?

A.I. kan helpen bij het personaliseren van e-mailinhoud op basis van het gedrag en de voorkeuren van de ontvangers, het optimaliseren van het verzendtijdstip voor maximale betrokkenheid, het segmenteren van de doelgroep voor gerichte berichten, het voorspellen van welke inhoud het meest effectief zal zijn, en het automatiseren van follow-up en opvolgacties. Dit alles kan leiden tot verbeterde open rates, click-through rates en conversies in jouw e-mailmarketingcampagnes.

Kan A.I. een rol spelen in een social media marketing voor mijn organisatie?

A.I. kan jouw helpen bij inhoudsgeneratie, planning, doelgroepsegmentatie, betrokkenheid, analytische inzichten en advertentie-optimalisatie.

Hoe kan A.I. de zoekmachine rankings verbeteren van mijn website?

A.I. kan je website's zoekmachine rankings verbeteren door het optimaliseren van inhoud voor relevante zoekwoorden, het verbeteren van gebruikerservaring, het analyseren van concurrentiegegevens en het aanbevelen van SEO-strategieën.

Hoe kan A.I. worden ingezet voor content marketing?

A.I. kan je helpen bij het optimaliseren van content marketing door het genereren van relevante inhoud, zoekwoordoptimalisatie, personalisatie van content, planning en automatisering van distributie, prestatie-analyse en A/B-testen voor verbeterde strategieën.

Kan ik klant worden van New Normal?

We nodigen graag uit voor een gesprek. Over jouw merk, de uitdagingen en je kansen. We laten je zien hoe je kunt voortborduren op je huidige marketingactiviteiten. En hoe we bestaande middelen kunnen verbeteren. Ben je toe aan een nieuwe strategie, een scherpere positionering en creatievere content campains? Dan schetsen wij de mogelijkheden. Daarbij is het voor ons belangrijk dat we dezelfde waarden delen en de ambitie om de beste te zijn. We maken graag een afspraak met jou (en je team).

Heb je een vraag?

We horen je graag!

New Normal. New level marketing.

Vraag onze enthousiaste klanten waarom.

QSTA
"New Normal stond aan de basis van QSTA, het eerste online platform voor foodprofessionals. We zijn zelfs naar hun pand verhuisd voor een nog intensere samenwerking."

Rian Faaij

Managing director QSTA

WOCHI MOCHI
"Van overkoepelende strategie tot vier TikTok filmpjes per week. Data-gedreven, super creatief en 24/7 gemonitord via het Mochi Wochi platform. New Normal doet het allemaal."

Ümmü Kizilhan

Brand Manager Wochi Mochi

Dynamice
"Een beursstand, een social media campagne, een inhaker. In alles is New Normal onze partner. Zelfs de naam van ons merk is bedacht door het bureau!"

Robert van Dommelen

Managing Director Dynamice

Warm Rotterdam
"Ze zijn een verlengstuk van onze organisatie. Op strategisch en creatief gebied. Door hun samenwerking met ervaringsdeskundigen wordt het verhaal over armoede overtuigend verteld. Nog los van hun niet aflatende enthousiasme voor onze doelstellingen."

Annemarieke van Egeraat

Directeur Warm Rotterdam

Breng jouw marketing naar the new level!

Zet de eerste stap en zie direct hoe jouw merk groeit.