Case

Wexit. De eerste diervriendelijke wespenverjager.

Een briljant idee: een wespenverjager op basis van zuiver water. Dier- en milieuvriendelijk én voedselveilig. Nu nog consumenten en de horeca-bedrijven overtuigen van de verbluffende werking van het product. New Normal begeleidt Wexit met hun Europese jacht naar succes.

Klant
Wexit
Service
Wespenverjager
Project jaar
2022

Uitdaging

De spray en het logo waren al goed getest, toen Wexit bij ons aanklopte. Voor de rest moest alles nog worden ingevuld. Van website tot e-commerce. En van display tot social media strategie. Daarbij moet alles meetbaar en schaalbaar zijn. Want, wat we in Nederland ontwikkelen, moet ook in de rest van Europa werken.

No items found.

Oplossing

New Normal ontwikkelde de Wexit website, en richtte de e-commerce in. We bouwden een platform (met dashboard) voor alle communicatieactiviteiten. Hierdoor kunnen wij heel makkelijk in meerdere landen de resultaten van onze (social media) campagnes monitoren, analyseren en bijsturen. Wexit is met succes gelanceerd in Nederland en Spanje. De rest van de wereld volgt!

No items found.

Cases

Heb je een vraag over een case, of wil je een toelichting? Neem contact met ons op!

Zo helpen we Eneco met de energietransitie

New Normal helpt het duurzaamste energiebedrijf van Nederland al meer dan 10 jaar met de meest uiteenlopende communicatie-oplossingen. Van website content tot het begeleiden van tenders. Voor Eneco zijn we het bureau dat 24/7 het verlengstuk is van de communicatie-afdeling.
Meer

Dutch Spices opent de wereld voor miljoenen mensen.

Dutch Spices maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van smaakvolle voeding. Voor de miljoenen mensen die vegan of halal eten, of leven met een voedselallergie of -intolerantie biedt Dutch Spices kruiden, marinades en sauzen die passen bij hun eetwensen. Freedom of Taste noemen we dit.
Meer

QSTA. Dé online versmarkt voor foodprofessionals.

QSTA - dat staat voor Questions & Answers - verhuisde zelfs naar ons kantoorpand om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Hoewel alles digitaal gaat, is dit de ultieme vorm van samenwerking. Voor QSTA verzorgen wij de gehele marketing. Van social media posts tot beursstands. En van leveranciersvideo's tot advertenties. A.I. helpt hierbij om de effectiviteit te maximaliseren.
Meer

Breng jouw marketing naar the new level!

Zet de eerste stap en zie direct hoe jouw merk groeit.