A.I.
4 Min read

Hoe A.I. de autoshowroom verandert.

Marcel van Kleeff
November 10, 2023
4 Min read

Stap de showroom binnen en maak kennis met de toekomst van autoverkoop.

Geen glimmende schoenen, geen stropdassen, alleen hyperintelligente 'verkooprobots' die klaar staan om je auto-dromen waar te maken. Het is geen sciencefiction, maar het slimme werk van het Zweedse Phyron. Het bedrijf zet met A.I. de autowereld compleet op zijn kop!

Verkooprobot
We kennen het moment waarop een autoverkoper nét dat ene detail moet opzoeken, terwijl je ongeduldig op je droomauto stond te wijzen. Dat is straks verleden tijd. Phyron werkt aan een A.I.-gedreven 'verkooprobot' die niet alleen je vragen kan beantwoorden over elk model in de showroom, maar je ook bijstaat bij het samenstellen van je ultieme autogeluk.

Geen persoonlijk contact
Maar wacht, hoor ik je denken, kan een digitale assistent ooit de charme en flair van een menselijke verkoper evenaren? Phyron zegt volmondig 'ja' en ze menen het serieus. Het bedrijf, dat al bezig is met A.I.-videopresentaties voor de auto-industrie, werkt aan een taalmodel dat speciaal is afgestemd op de automotive-sector. Dus, wanneer je de showroom binnenstapt, wacht daar geen verkoper met een stralende glimlach, maar een slimme chatbot die jouw autoverlangens begrijpt.

In 2025 al!
De toekomst komt snel - Phyron voorspelt dat deze A.I.-revolutie al in 2025 realiteit kan zijn. Stel je voor dat je vragen stelt en antwoorden krijgt van een vriendelijke digitale assistent die elk model van binnen en van buiten kent. Nog een voordeel: deze 'verkooprobot' wordt nooit moe, verveelt zich nooit en heeft nooit een off-day.

De weg naar een droomauto
Is de autoverkoper van morgen een handenschuddende professional of een digitaal genie? Wij denken dat de A.I.-revolutie niet alleen de wegen zal veranderen, maar ook de manier waarop we onze droomauto's ontdekken en omarmen.

Marcel van Kleeff
November 10, 2023
4 Min read
Laatste artikelen en blogs

Tips, trends en tijdverdrijf.

Lees onze artikelen en blogs over de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebeid.

Email

10 tips voor het bouwen van een effectieve e-maillijst.

A.I. helpt bij personalisatie, automatisering en optimalisatie van je strategie. Creativiteit zorgt ervoor dat je opvalt!
Ruud Tuithof
November 13, 2023
8 min leestijd
Content

SEO Copywriting: schrijf je weg naar de top van Google.

Met Search Engine Optimization haal je meer rendement uit een tekst. Wij helpen je met tips om de zichtbaarheid van jouw verhaal te vergroten.
Astrid van Iperen
May 2, 2024
5 min leestijd
Content

A.I. maakt jouw contentstrategie slimmer en effectiever

Hoe haal je meer rendement uit iedere euro die je online besteedt? Welke vormen van creativiteit scoren het beste? Je leest het hier.
Hans Dekker
November 13, 2023
5 min leestijd