A.I.
3 min

Hoe zet je de eerste A.I. stap?

Marcel van Kleeff
November 10, 2023
3 min

2024 markeert een keerpunt in de adoptie van A.I. door bedrijven. De vraag is nu niet óf, maar hóe je A.I. moet integreren. Hoe krijg je een duidelijk beeld van de technologische mogelijkheden en beperkingen binnen jouw organisatie?

Open of ommuurde A.I.?

Misschien wel de belangrijkste keuze die je moet maken is die tussen een 'open' en een 'ommuurde A.I.-systeem'. Open systemen bieden toegang tot uitgebreide datasets en kunnen snel innovatieve oplossingen bieden. Maar, deze openheid kan ook leiden tot zorgen over data-veiligheid en privacy. Ommuurde A.I.-systemen bieden daarentegen een meer gecontroleerde omgeving, wat cruciaal is voor bedrijven die met gevoelige of vertrouwelijke informatie werken. Een goede A.I.- scan is een waardevol hulpmiddel om te ontdekken welk systeem het beste bij jouw organisatie past.

Vandaag beginnen

Het omarmen van A.I. en het echt onderdeel te maken van je strategie vereist flexibiliteit, aanpassingsvermogen en een vooruitziende blik. Door nu te starten profiteer je van verbeterde operationele efficiëntie, een betere klantbeleving en een concurrentievoordeel. Wil je nog even wachten met het adopteren van A.I.? Weet dan dat je concurrenten de cruciale kansen niet missen.

De eerste stap?

Wil je vandaag de eerste stap zetten, maar weet je niet hoe? Onze ervaring leert ons dat een succesvolle A.I.-implementatie begint met een grondige analyse van de huidige processen. En vooral met een duidelijke visie op de toekomst. A.I. is voor jouw organisatie geen keuze meer, maar een noodzaak. De vraag is dus niet of je A.I. moet implementeren, maar hoe snel en effectief je deze technologische transformatie kan omarmen. Met de juiste strategie en benadering is A.I. de sleutel tot je toekomstige succes en innovatie. Met deze strategie helpen we je graag. Vandaag contact opnemen met New Normal is dus de belangrijkste eerste stap!

Marcel van Kleeff
November 10, 2023
3 min
Laatste artikelen en blogs

Tips, trends en tijdverdrijf.

Lees onze artikelen en blogs over de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebeid.

Email

10 tips voor het bouwen van een effectieve e-maillijst.

A.I. helpt bij personalisatie, automatisering en optimalisatie van je strategie. Creativiteit zorgt ervoor dat je opvalt!
Ruud Tuithof
November 13, 2023
8 min leestijd
Content

SEO Copywriting: schrijf je weg naar de top van Google.

Met Search Engine Optimization haal je meer rendement uit een tekst. Wij helpen je met tips om de zichtbaarheid van jouw verhaal te vergroten.
Astrid van Iperen
May 2, 2024
5 min leestijd
Content

A.I. maakt jouw contentstrategie slimmer en effectiever

Hoe haal je meer rendement uit iedere euro die je online besteedt? Welke vormen van creativiteit scoren het beste? Je leest het hier.
Hans Dekker
November 13, 2023
5 min leestijd